PSE?

ATTENTION EDITORS - VISUAL COVERAGE OF SCENES OF INJURY OR DEATH - A body is seen on the ground July 15, 2016 after at least 30 people were killed in Nice, France, when a truck ran into a crowd celebrating the Bastille Day national holiday July 14. REUTERS/Eric Gaillard

ATTENTION EDITORS – VISUAL COVERAGE OF SCENES OF INJURY OR DEATH – A body is seen on the ground July 15, 2016 after at least 30 people were killed in Nice, France, when a truck ran into a crowd celebrating the Bastille Day national holiday July 14. REUTERS/Eric Gaillard

Nga Telnis Skuqi
Këta që të vrasin masivish me lëndë shpërthyese, që hedhin veten dhe avionët në erë, që hapin zjarrë në mes të turmave, që shtypin me kamion çfarë ju del përpara, që vrasin fëmijë të shëtisin, nuk janë gjë tjetër veçse burracak.
Në luftë armiku respektohet, por këta burracak nuk dinë të respektojnë as kauzën e tyre.
Faji i vetëm i viktimave dhe të plagosurëve të Nices të Francës, ishte se ata nuk mendonin si burracakët, sepse ata nuk pranuan të sillen si ata, sepse ata nuk pranuan të vishen si ata, sepse ata nuk pranuan të jetojnë si ata.
Sado e lartë të jetë çmimi, këta burracak ngelen gjithmonë burracak
Vazhdoni leximin

Advertisements