MJERANËT

Nga Telnis Skuqi

Nëse një qytetarë sot ndeshet me një hall, ai patjetër do të përplaset me arrogancën e lesh(ëistave) që janë punësuar pameritë në administratën publike.
Gjirokastra, fatkeqësisht, është prekur nga kjo “sëmundje” që duket e pashërueshme, por në fakt është e kurueshme.
E gjithë administrata publike është kthyer në një gërmadhë, ashtu si gërmadhat gjirokastrite që po bie një nga një dhe “meritë” për këtë gjëmë ka kandidati i LSI, Vangjel Tavo, i cili asnjëherë nuk është interesuar për dramën e qytetit të gurtë. Vazhdoni leximin

Advertisements